✨Корисний сніданок з яйцем пашот, смаженим аспарагусом та гуакамоле. Крутони з шпинатного багету з вяленими томатами. Страву довершено соусом голандез.
✨Ніжні тости з хліба власного виробництва, змащені гірчичним мусом в поєднанні з пряної шинкою, сиром чедер, яйцем глазунья, та соковитою зеленню під ароматним сирним соусом.
✨ Брускет зі злакового хліба підсмажений на грилі, змащений основою з базилікового крем сиру. Подаємо зі слайсами аспарагусу маринованого у пряному маслі, лаймовому фреші з додаванням оливкової олії, каперсами та вяленими томати
✨Смажений тунець в поєднанні з хрумким аспарагусом, томатами чері, перепелиними яйцями, каперсами, слайсами цибулі марс, слайсами свіжого огірка та пряними оливками. Картопля бейбі припущена на вершковому маслі з додаванням шпинату, міксу салату та ромен. Заправлено: Оливково-лаймовим соусом, окремо подається соус цезар.
✨Смажений стейк тунця з аспарагусом припущеним на вершковому маслі з додаванням лаймового фрешу, соусу песто, свіжого базиліку та соусом голандез
🥬Весняний зелений борщ на ароматному курячому бульйоні з ніжною телятиною, свіжим щавлем, зеленою цибулею та яйцем. Подаємо зі сметаноюта чорним хлібом
✨Стейк лосося зі свіжим аспарагусом засмажений на вершковому маслі з додаванням лайму та часниковою олії. Подушка з дикого чорного рису. Страву довершено цибулевим кранчем
🥬 Хрусткий пряний аспарагус в поєднанні з соусом Песто, лаймовим фрешем, пудрою Пармезану та мигдалевими пластівцями
✨ Спагетті з твердих сортів пшениці в поєднанні з аспарагусом, креветками, перцем чілі, часниковою олією, ріпчастою цибулею, каперсами та пармезаном. Заправлені вершковим соусом та зеленим маслом
Working hours