✨Корисний сніданок з яйцем пашот, смаженим аспарагусом та гуакамоле. Крутони з шпинатного багету з вяленими томатами. Страву довершено соусом голандез.
✨Смажений стейк тунця з аспарагусом припущеним на вершковому маслі з додаванням лаймового фрешу, соусу песто, свіжого базиліку та соусом голандез
✨ Брускет зі злакового хліба підсмажений на грилі, змащений основою з базилікового крем сиру. Подаємо зі слайсами аспарагусу маринованого у пряному маслі, лаймовому фреші з додаванням оливкової олії, каперсами та вяленими томати
✨Смажений тунець в поєднанні з хрумким аспарагусом, томатами чері, перепелиними яйцями, каперсами, слайсами цибулі марс, слайсами свіжого огірка та пряними оливками. Картопля бейбі припущена на вершковому маслі з додаванням шпинату, міксу салату та ромен. Заправлено: Оливково-лаймовим соусом, окремо подається соус цезар.
✨ Спагетті з твердих сортів пшениці в поєднанні з аспарагусом, креветками, перцем чілі, часниковою олією, ріпчастою цибулею, каперсами та пармезаном. Заправлені вершковим соусом та зеленим маслом
Робочий час