✨ Ніжний курячий паштет з грінками та цибулевим мармеладом.
✨Тар тар соковитого тунця в поєднанні з ніжним пряним авокадо з пікантною заправкою на основі ферментованої зеленої цибулі та трюфельного айолі , декорований хрустким кунжутом, слайсами редису і норі.
✨Тар Тар із ніжного лосося маринованого в соєвому соусі та соусі унагі з дрібкою чилі перцю. Подаємо з крутонами.
✨Тар-тар з яловичини з трюфельним соусом айолі. Подається з пармезаном, перепелиним яйцем та хрусткими грінками.
✨Хрустка брускетта з креветками та томатами черрі, на основі ніжного крем сиру
✨ Хрусткі брускети на шпінатному багеті з крем сиром, лососем та каперсами
✨ Асорті закусок
✨Сендвіч з хрусткого хліба з філе індички сувід, сиром чеддер, томатами та маринованими огірками.
✨Сендвіч з хрусткого хліба з ростбіфом, сиром чеддер, томатами, маринованими огірками та шпинатом. Доповнюємо соусом барбекю.
✨Фета, томати, огірок, болгарський перец, цибуля "марс", зелень та оливкова олія
✨Шампіньйони, болгарський перець, помідори чері, кабачок, груша у поєднанні з крем- сиром та соусом із червоних помідорів, з додаванням часникової олії та гарбузового насіння.
✨ Хрусткі листя салату, огірок, солодкий перець та куряча печінка з медово - гірчичною заправкою.
✨Філе індички сувід, бекон , мікс салату, яйце, томати , грінки, пармезан та соус цезарь
✨Соковита яловича вирізка, запечені гриби, томати, цибуля, баклажан, мікс салату у поєднанні с заправкою на основі соєвого соусу, соуса ворчестер та оливкової олії.
✨Обсмажені шматочки соковитого тунця у пряних спеціях, в поєднанні з міксом зеленого салату, хрумким огірком, бобами едаме, скибками редису під пряним медово-трюфельним соусом.
✨Креветки в паніровці з хрумкою скоринкою в поєднанні з міксом зелених салатів, соковитими томатами чері, слайсами ніжного авокадо, насінням кунжуту, довершені вишуканим трюфельно-імбирним соусом.
✨ Класичний салат "Цезар" з листям ромену, грильованою креветкою, беконом, перепелиним яйцем та хрусткими грінками з пармезаном.
✨З м'яким крем-сиром, перепелиним яйцем, томатами чері та мікс-салатом, заправлений медово-гірчичною заправкою.
✨ Шматочки обсмаженого лосося, картопля, томати чері, листя салату та пармезан з медово-гірчичною заправкою.
✨ Бульон з фрикадельками з курячого філе , яйцем та зеленню
✨Червоний борщ з квасолею та ростбіфом сувід. Подається з салом, гірчицею, сметаною, чорним хлібом та зеленою цибулею з часником.
✨ Печериці та цибуля перебиті з вершками у ніжний крем-суп
✨Котлета з курячого фаршу, з вершковим маслом та зеленою, з гарніром на вибір: - Пюре із батату - Картопляне пюре - Рис
✨ Ніжне філе індички з додаванням смажених овочів (болгарський перець, брокколі квасоля стручкова). Подаємо з сирним соусом Дор блю
✨ Соковите м`ясо яловичини, витримане за фірмовою технологією з томатами черрі та зеленою олією. Подаємо з соусом Texas. Можливі ступені прожарки: 🔴 Rare: Центр м'яса ніжно-рожевий з легкими слідами крові. М'ясо м'яке і соковите. ⚪ Medium: Центр м'яса рожевий і наваристий з деякими соковитими ознаками. Структура м'яса твердша, але все ще соковита. 🟢 Well-done: М’ясо має однорідний коричневий колір. Центр повністю прожарений і сухий. Найкращий вибір для тих, хто вибирає повністю прожарене м'ясо.
✨Каре телятини, запечене в пряному маринаді, поєднане з томатами чері, чилі перцем та соусом Техас. Рекомендована прожарка каре - medium
✨Каре телятини в прямому маринаді з бейбі-картоплею. Рекомендована прожарка каре - medium
✨Тонкий край з сиром камамбер у поєднанні з руколою, помідорами черрі та сирною пудрою пармезан.
✨Медальйони з яловичини з обсмаженою бейбі картоплею із зеленню та морквою. Подаємо з соусом Texas.
✨Біфштекс з яловичини, подається з гарніром на вибір: - пюре із батату - картопляне пюре - печериці в сметанковому соусі
✨Велике м'ясне плато з соковитими медальйонами, каре телятини, стейком з індички. Подаємо з запеченою картоплею, овочами гриль ( кабачок і перець), помідорами Черрі, свіжою зеленню, хрустким хлібчиком та соусами( сирний Дор блю, медово – гірчичний, Техаський) .
✨Соковитий обсмажений стейк тунця в поєднанні з томленною капустою пак чой у соусі з ворчестеру, оливкової олії та перцю Чілі. Подається на основі з дикого рису та томатами Чері .
✨ Стейк соковитого лосося (без шкірки) смажений на грилі з броколі та томатами. Подається з вишуканим соусом на основі вершків, Дор блю з додаванням креветки, базиліка та білого вина
✨Ціла соковита дорадо
✨Слідкуйте за фігурою та додавайте до основних страв. Буде смачно!
✨ Цукіні, томати, печериці, болгарський перець.
Робочий час