Замовлення з собою зараз не приймаються!
Стейки
Стейк Рібай
650 UAH
🍷Рібай — найбільш відомий класичний стейк у світі. Його виготовляють з товстого краю бичка, який розташований на спинній частині тварини.
Соковите м`ясо яловичини, яке володіє середньою мармуровістю. Подаємо з томатами черрі, чілі перцем та соусом Texas.
*Prime - середня мраморність мʼяса. 
**Мʼясо вологого дозрівання від 21-го дня витримки. 

Рекомендована ступінь просмаження Medium.

Можливі ступені прожарки:

🔴 Rare: Центр м'яса ніжно-рожевий з легкими слідами крові. М'ясо м'яке і соковите.
⚪ Medium: Центр м'яса рожевий і наваристий з деякими соковитими ознаками. Структура м'яса твердша, але все ще соковита.
🟢 Well-done: М’ясо має однорідний коричневий колір. Центр повністю прожарений і сухий. Найкращий вибір для тих, хто вибирає повністю прожарене м'ясо.

375г
30хв
Стейк Рібай
Стейк Стріплойн
650 UAH
🍷Стріплойн — преміальний стейк, який виготовляється з реберної частини бика «Тонкий край». Класичний яловичий стейк без кістки. 
Соковитий і ніжний стейк найвищої якості, який володіє неперевершеною мармуровістю Choice. Подаємо з томатами черрі, чілі перцем та соусом Texas.
*Choice - середня мраморність мʼяса. 
**Мʼясо вологого дозрівання від 21-го дня витримки. 

Рекомендована ступінь просмаження Medium.

Можливі ступені прожарки:

🔴 Rare: Центр м'яса ніжно-рожевий з легкими слідами крові. М'ясо м'яке і соковите.
⚪ Medium: Центр м'яса рожевий і наваристий з деякими соковитими ознаками. Структура м'яса твердша, але все ще соковита.
🟢 Well-done: М’ясо має однорідний коричневий колір. Центр повністю прожарений і сухий. Найкращий вибір для тих, хто вибирає повністю прожарене м'ясо.


375г
30хв
Стейк Стріплойн
Стейк Ковбой
990 UAH
🍷Один з найбільших м’ясних відрубів з мармурової яловичини. 
Вважається різновидом стейка Рібай. 
Стейк Ковбой отримують зі спинної частини туші молодої тварини. Окрім соковитої м’ясної частини з високим показником мармуровості, містить невелику реброву кістку. 

Країна виробництва – Україна 🇺🇦
Рекомендована ступінь просмаження Medium.

Можливі ступені прожарки:

🔴 Rare: Центр м'яса ніжно-рожевий з легкими слідами крові. М'ясо м'яке і соковите.
⚪ Medium: Центр м'яса рожевий і наваристий з деякими соковитими ознаками. Структура м'яса твердша, але все ще соковита.
🟢 Well-done: М’ясо має однорідний коричневий колір. Центр повністю прожарений і сухий. Найкращий вибір для тих, хто вибирає повністю прожарене м'ясо.


765г
30хв
Новинка
Стейк Ковбой
Стейк Тібоун
890 UAH
🍷Стейк Тібоун належить до великих за розміром стейків. Він має
характерний поділ навпіл кісткою у вигляді літери «Т».
Соковите м`ясо яловичини, яке володіє середньою мармуровістю. 
Яскраве поєднання філе міньйон і стриплойну в одному стейку.
Подаємо з томатами черрі, чілі перцем та соусом Texas.
*Prime - середня мраморність мʼяса. 
**Мʼясо вологого дозрівання від 21-го дня витримки. 
Країна виробництва – Україна 🇺🇦

Рекомендована ступінь просмаження Medium.

Можливі ступені прожарки:

🔴 Rare: Центр м'яса ніжно-рожевий з легкими слідами крові. М'ясо м'яке і соковите.
⚪ Medium: Центр м'яса рожевий і наваристий з деякими соковитими ознаками. Структура м'яса твердша, але все ще соковита.
🟢 Well-done: М’ясо має однорідний коричневий колір. Центр повністю прожарений і сухий. Найкращий вибір для тих, хто вибирає повністю прожарене м'ясо.


625г
30хв
Новинка
Стейк Тібоун
Каре телятини
479 UAH
✨Соковите каре телятини, запечене в пряному маринаді.
Подаємо з томатами чері, чилі перцем та соусом Техас.

Рекомендована прожарка каре - medium
385г
30хв
Каре телятини