[сорт винограду]: Макабео; Шареллу; Парельяда; Іспанія Вино блідих тонів із жовто-зеленими відблисками. Елегантний і тонкий ароматичний відтінок, легкий у ротовій порожнині, збалансований і сухий.
Колір: світло-солом'яний з перламутровим блиском Смак: елегантність вина підкреслює яскрава кислотність, а тривалий післясмак виграє відтінками кісточкових фруктів, яблучного тарта та лимонної цедри Аромат: букет розкривається ароматами лимонних льодяників, стиглої жовтої груші та мигдалю Гастрономічні поєднання: відмінний аперитив, також підійде до страв з річкової риби або ризото з сиром Грана Падано
Bortolomiol – це одне з найпрестижніших Prosecco. Виноградники розташовані в гористій місцевості, тому для збору врожаю використовують виключно ручну працю та практикують органічний підхід. Miol Rose відноситься до категорії Brut, що, безсумнівно, сподобається шанувальникам свіжих вин. У цьому простому та питкому Prosecco чудово поєднуються аромати червоних ягід та фруктів. Легке, свіже в смаку з переважанням фруктових тонів. Чудовий аперитив.
Цей Совіньйон Блан – хороша альтернатива для тих, кому набридли «тропічні бомби» з регіону Мальборо. Виноградник у Мартінборо з кам`янистими, вапняковими ґрунтами дає витончене, свіже вино з ароматом цитрусів, нектарину, білого цвітіння та лайма. Смак гармонійний та глибокий, текстурний, сухий, з нюансами стиглих цитрусів та яблук. Має більш мінеральну структуру і маслянисте післясмак, ніж його колега з Мальборо.
Вино Domaine du Colombier (Домейн дю Коломб'є) Petit Chablis характеризується освіжаючим, чистим, фруктовим смаком та ароматом. Колір: солом'яно-золотистий Смак: м'який, збалансований смак, з фруктовими нотами, цитрусовими нюансами лимона та мінеральними відтінками. Має тривалий післясмак з легкою кислинкою Аромат: тонкий, свіжий аромат з нотами білих фруктів, мінералів та весняних квітів Гастрономічні поєднання: підходить як аперитив, відмінно гармонує з морепродуктами, морською рибою та сирами
[сорт винограду]: Гевюрцтраминер,Москатель Іспанія Сім'я Torres особливо пишається білими сортами винограду, тому до Вашої уваги - спокусливо легке напівсухе вино з інтенсивним ароматом тропічних фруктів, білих квітів, жасміну, лілії та ноти троянди. Глибокий і трохи солодкуватий смак ідеально підійде для людей, яким не подобаються кислотні вина.
[сорт винограду] : Гарганега Італія Вино має насичений аромат з мінеральною складовою. У келиху поступово проявляються тони персика, абрикоса та жовтих слив. Вино повнотіле та добре збалансоване. Післясмак тривалий, із спокусливою свіжістю.
Перед нами напівсухе португальське вино з локальних сортів. У привабливому ароматі відтінки білих квітів, персика, дині та груші. У смаку середня кислотність. Легке. Вино чудово демонструє португальський теруар, мистецтво купажування вин і місцеві сорти винограду. Відмінне співвідношення ціни та якості! ГЕОГРАФІЯ Португалія СОРТОВИЙ СКЛАД Бикал; Аринту; Альвариньйо; МІЦНІСТЬ, % 12,5% ЦУКОР, Г/ Л 0,9 г/ л
Колір: солом'яно-жовтий Смак: легкий, гармонійний смак із нотами білих фруктів, квіткових відтінків та збалансованою кислотністю. Має свіжий, тривалий післясмак Аромат: ніжний аромат з нотами гуави, маракуї та легким відтінком зеленої груші. Гастрономічні поєднання: риба, морепродукти, біле м'ясо
🍷Червоне сухе вино Сортовий склад: Монтепульчиано; Італія - Абруццо ✨ Найкраще подавати вино до смаженого червоного м'яса, макаронів із соусом, м'яких сирів. Глибокий пурпурний колір. Аромат - вишня з ожиною, материнка і чебрець. Смак - прямі чорні фрукти з лавровим листом і апельсиновою цедрою. Вино має збалансовану кислотність, середнє тіло, помірний вміст алкоголю і середню інтенсивність, приносячи задоволення поціновувачам біодинаміки.
🍷Червоне сухе вино Сортовий склад: Корвина; Молинара; Рондинелла; Італія - Венето. ⭐Vivino -4,0 ✨ Найкраще подавати вино до смаженого червоного м'яса, макаронів із соусом, м'яких сирів. Глибокий рубіновий колір. Аромат з тонами черешні та соковитих стиглих фруктів. У смаку повнотіле, з м`якими танінами та фруктовим характером. Післясмак залишає приємний пряний слід. Традиційне бродіння на шкірці, яке слідує за мацерацією 10-15 днів. Після бродіння невіджата шкірка Amarone додається до вина Valpolicella згідно традиційної Valpolicella “ripasso” техніки. Витримка у барелях протягом 10-12 місяців, залежно від року виготовлення вина, з подальшим недовгим перебуванням у чанах із нержавіючої сталі.
🍷Червоне сухе вино Сортовий склад: Канайоло; Санджовезе; Італія - Тоскана. ⭐Vivino -3,6 Елегантне вино рубінового кольору з ароматом ожина, слив та молочного шоколаду. Смак насичений, повнотілий, з м`якими, округлими танінами з тривалим присмаком. ✨Гастрономічне поєднання: з м'ясом барбекю, витриманими сирами, в'яленими ковбасами, пастою болоньезе.
[сорт винограду]: Совиньон Блан: 85%, Мальбек: 15% Нова Зеландія Яскраве, виразне сухе рожеве вино з насиченим ароматом червоного стиглого аґрусу, рожевого грейпфрута, маракуї та червоної смородини. Смак соковитий, освіжаючий з легким таніном та м'якою текстурою. Післясмак трав'янистий, чистий.